PrachtBV
Prachtbv 

 

xkey 360 Fout na Update Spel

Heeft u uw Xbox 360 omgebouwd met een Xkey. Dan kunt u u gedownloade- of gebackupte spellen spelen vanaf een Externe Harddisk.
Zo ook op mijn Xbox360 slim.
Maar dan komt er een spel langs - in dit geval BRAVE - welke vraagt om een update, daar het spel anders niet gespeeld kan worden.
Ik net zo eigenwijs als ieder ander, drukt op, " ja " update maar.

Ik ga er vanuit, dat dit - updaten - vanuit de file op harddisk gebeurt, daar mijn netwerk op de omgebouwde Xbox uitstaat.
Dus daar komt de update, en plots een wit scherm dat de UPDATE gestopt is en indien de fout blijft, ik contact moet op nemen met Microsoft.
Xboxfout1

Hierna allerlei knoppen geprobeerd om de update door te laten gaan maar nee hoor!!!!.
Aan / Uit met en zonder ingedrukte knoppen en met met ingedrukte Eject knop van de lade zodat de Xkey360 buiten dienst wordt gezet.
Dit noemt men de  Passtrough modus in deze modus wordt de Xkey buiten dienst gezet en kunt u de DVD drive weer als vanouds gebruiken.

Natuurlijk ook de harddisk ontkoppelt. Xbox tijdje van de stroom gehaald. Niets hielp.

Na elke opstart komt de fout melding gewoon weer terug en is de Xbox niet meer benaderbaar.
Zoeken op internet verschillende Forums, hier stond en staat wel het vermelde probleem als vraag maar niet de oplossing. Weer een avond weg.

Vlak voor het naar bed gaan op de Tablet nog even kijken op de Xkey360 site, en daar werd gesproken over ,"fout na update, gebruik de Xkey kast met scherm en start nogmaals het spel, om het spel af te sluiten."

Daar ik niet graag met een probleem naar bed ga, Xbox weer aangezet Xkey scherm er tussen harddisk aan de x3key met scherm. Opgestart even wachten en ja hoor het scherm vindt uiteindelijk de HDD1 en kan ik bij de spelen komen via het schempje van de Xkey.
Xkey
Brave Hier weer de keus gemaakt BRAVE en de update wordt weer gestart, maar gaat niet verder en ik kreeg weer de foutmelding.
Nog een keer Xbox uit alles weer opnieuw en nog de foutmelding. S....t!!!!!!
Dan nog 1 x en dan maar naar bed
Ploep, na het starten van het spel via het schermpje loopt op eens de Update van BRAVE door en komt de Xbox360 weer tot leven.


En uiteindelijk werkt alles weer als vanouds zonder contcact te hoeven maken met Microsoft.
Zonder direct een nieuwe Xbox te kopen.
Maar ook dat het spel BRAVE nu speelbaar is.
Update
En ik kon weer rustig slapen.
De Xkey met schermpje heeft toch zijn nut weer bewezen.

 

.