Verloren telefoon

Regelmatig vind je een telefoon in een restaurant, trein, op openbare toilet of noem maar op.

Eigenaar helemaal in paniek omdat zijn of haar hele leven in de telefoon staat maar ook je QR Code en andere bankzaken.

Teruggeven aan de eigenaar is voor de vinder een probleem als deze niet weet van wie de telefoon is en/of nergens in kan vanwege de vergrendeling. Dat is veilig maar onhandig voor de (eerlijke) vinder welke de telefoon terug wil geven aan de eigenaar.

Wees slim zet (indien mogelijk) op uw begin scherm een 2e telefoon nummer wie men kan bellen indien de telefoon verloren is. (Niet het nummer van de verloren telefoon)

Lukt bovenstaande niet. De meeste telefoons zitten in een hoesje. Als u achter op de telefoon en briefje plakt met daarop “indien gevonden bel ……..” Bijvoorbeeld het telefoon nummer van uw vrouw, man, kind, goede vriend, vriendin. Zodat de vinder de telefoon kan terug geven. De persoon welke gebeld wordt weet direct van wie de telefoon is.

Lees verder

Uit bereiding Chromebook

En Lenovo Chrome duet heeft maar 1 poort. Een usb-C poort die heel veel aan kan. Via Ali Express voor rond de €20 bij Tebe Direct Store ( Snelle levering gratis thuis bezorgd niet zoals in Nederland €4,95 verzendkosten) kunt u een uitbreiding aanschaffen die alles aan kan. Gewoon USB – USB-C – HDMI – VAST INTERNET RJ45 – SD EN MICRO SD KAARTEN lezer. Geloof mij deze werkt perfect.

En dit alles werkt tegelijkertijd en perfect. Koopt u dit hier in Nederland betaald u al snel €79 voor een niet werkend alternatief.

Dit apparaat voor €20 is goud waard en u kunt heel veel meer met een Chromebook. En dat spullen uit China slecht zijn is de grootste onzin. Wat u hier voor €80 of meer koopt komt ook uit China. Alleen wordt u hier genaaid voor 4x de prijs. ( Sorry voor de uitspraak , maar het is wel zo)

Maar het is uw geld en uw keus. Dus heeft u geen geduld of vertrouwd u het niet , betaal gerust te veel.

Tip: Vervoerd u de Chromebook haal dan altijd de stekker van dit hulpstuk of de batterij lader uit de Chromebook. Tijdens vervoer kan de stekker wringen in de Chromebook wat tot ernstige schade kan lijden aan de USB-C POORT. Bij de Duet heeft u er maar 1. Wees altijd zuinig op uw apparatuur.

———————————————–

Let op: Ik verkoop niets , ik beschrijf alleen mijn ervaring hier.

Chromebook

Toe aan een nieuwe computer. De oude wordt langzaam en u wilt een nieuwe.

Mijn advies niet doen, koop een Chromebook. In het begin even wennen maar eenmaal gewend zegt u had ik het maar eerder gedaan. Zeker voor mensen die enkel internetten, internet bankieren, studeren en/of een spelletje spelen.

Gebruikt u zware applicaties zoals fusion365, acad of zware video verwerkingsprogramma’s, ja dan kunt u beter en krachtige pc kopen.

De meeste mensen zoeken op internet of kopen iets via internet kijken YouTube en controleren de e-mail enz. Dan is een Chromebook echt voldoende.

Duur??? Nee dat doet u zelf. En sneller krachtige Chromebook met 4gb werkgeheugen en 128gb opslag is de Lenovo Duet kost €349 maar wordt regelmatig aangeboden voor €249 tevens ondersteuning updates tot 2028.

Vele duurdere merken en Chromebooks geven niet zolang ondersteuning. Vele andere merken verkopen een Chromebook met 4gb werkgeheugen en 64gb opslag voor prijzen boven de €500. ( Absurd) Bij veel Chromebooks van andere merken dan de duet welke gemaakt zijn voor 2018 beëindigen hun ondersteuning zelfs al in 2021.

Bekijk hier per fabrikant, type nummer tablet voor garantie update

Meer weten over de Lenovo duet kijk op YouTube.

Shortcut toetsen op Chromebook HIER

Uitgebreide info over Chromebook , overstappen, mogelijkheden en ja veel meer. Klik hier En kijk bijvoorbeeld bij het plaatje “Doe meer met je Chromebook” en ervaar de mogelijkheden.