Bloatware Samsung

Samsung is weer bezig met vervuiling van uw gekochte (dus eigendom) hardware. Samsung NL plaatst ongevraagd spyware en bloatware op uw eigendom

Bixby vison en meer Bixby zooi. Wilt u deze shit zooi niet, jammer dan u kunt het NIET verwijderen of de gegevens verzameling stoppen. Samsung schend de privacy en vervuild en vertraagd u telefoon, tablet. Maakt gebruik van uw hardware , data en netwerk. ONGEVRAAGD.

De hoeveelheid bloatware op een Samsung telefoon / tablet neemt schrikbarende vormen aan. Verwijderen of uitschakelen in vele gevallen niet mogelijk. Schakel je het ene uit dan schakelt Samsung automatisch andere opties weer aan. Ondanks uitschakelen van zoveel mogelijk bloatware, blijft Samsung op de achtergrond informatie over uw gebruik van uw Samsung telefoon / tablet verzamelen.

Android maakt steeds nieuwe versies voor Android met mogelijkheden om volgen , informatie verzamelen en door sturen van privé gegevens tegen te gaan.

Daar Samsung elke Android update aanpast naar eigen schil en telefoon /tablet, schakelt Samsung deze Android beveiliging uit en past de versie dermate aan dat uw privacy naar Samsung toe niet meer gewaarborgd is. Samsung dwingt mensen om Samsung software te gebruiken. Samsung maakt ongevraagd gebruik van u eigendom . De door uw gekochte Samsung telefoon / tablet wordt na aanschaf beheert en gebruikt door Samsung. Samsung maakt ongevraagd gebruik van uw interne geheugen, opslag ,data en uw stroom.

Wilt u meer privacy meer eigen gebruik van uw betaalde geheugen ,data stroom enz kies dan een ander merk met een schone Android versie.

Oppo , Oneplus, Huawei tot de P30 versie , Umidigi ,Honor voldoende alternatieven voor een privacy veel veiligere telefoon of tablet.

Letop , de Samsung telefoon en tablets zijn uitstekende apparaten ,werken perfect daar valt niets op aan te merken. Ze worden alleen trager door de bloatware en schenden uw eigendom en privacy.