Chromebook

Toe aan een nieuwe computer. De oude wordt langzaam en u wilt een nieuwe.

Mijn advies niet doen, koop een Chromebook. In het begin even wennen maar eenmaal gewend zegt u had ik het maar eerder gedaan. Zeker voor mensen die enkel internetten, internet bankieren, studeren en/of een spelletje spelen.

Gebruikt u zware applicaties zoals fusion365, acad of zware video verwerkingsprogramma’s, ja dan kunt u beter en krachtige pc kopen.

De meeste mensen zoeken op internet of kopen iets via internet kijken YouTube en controleren de e-mail enz. Dan is een Chromebook echt voldoende.

Duur??? Nee dat doet u zelf. En sneller krachtige Chromebook met 4gb werkgeheugen en 128gb opslag is de Lenovo Duet kost €349 maar wordt regelmatig aangeboden voor €249 tevens ondersteuning updates tot 2028.

Vele duurdere merken en Chromebooks geven niet zolang ondersteuning. Vele andere merken verkopen een Chromebook met 4gb werkgeheugen en 64gb opslag voor prijzen boven de €500. ( Absurd) Bij veel Chromebooks van andere merken dan de duet welke gemaakt zijn voor 2018 beëindigen hun ondersteuning zelfs al in 2021.

Bekijk hier per fabrikant, type nummer tablet voor garantie update

Meer weten over de Lenovo duet kijk op YouTube.

Shortcut toetsen op Chromebook HIER

Uitgebreide info over Chromebook , overstappen, mogelijkheden en ja veel meer. Klik hier En kijk bijvoorbeeld bij het plaatje “Doe meer met je Chromebook” en ervaar de mogelijkheden.