Uit bereiding Chromebook

En Lenovo Chrome duet heeft maar 1 poort. Een usb-C poort die heel veel aan kan. Via Ali Express voor rond de €20 bij Tebe Direct Store ( Snelle levering gratis thuis bezorgd niet zoals in Nederland €4,95 verzendkosten) kunt u een uitbreiding aanschaffen die alles aan kan. Gewoon USB – USB-C – HDMI – VAST INTERNET RJ45 – SD EN MICRO SD KAARTEN lezer. Geloof mij deze werkt perfect.

En dit alles werkt tegelijkertijd en perfect. Koopt u dit hier in Nederland betaald u al snel €79 voor een niet werkend alternatief.

Dit apparaat voor €20 is goud waard en u kunt heel veel meer met een Chromebook. En dat spullen uit China slecht zijn is de grootste onzin. Wat u hier voor €80 of meer koopt komt ook uit China. Alleen wordt u hier genaaid voor 4x de prijs. ( Sorry voor de uitspraak , maar het is wel zo)

Maar het is uw geld en uw keus. Dus heeft u geen geduld of vertrouwd u het niet , betaal gerust te veel.

Tip: Vervoerd u de Chromebook haal dan altijd de stekker van dit hulpstuk of de batterij lader uit de Chromebook. Tijdens vervoer kan de stekker wringen in de Chromebook wat tot ernstige schade kan lijden aan de USB-C POORT. Bij de Duet heeft u er maar 1. Wees altijd zuinig op uw apparatuur.

———————————————–

Let op: Ik verkoop niets , ik beschrijf alleen mijn ervaring hier.