Verloren telefoon

Regelmatig vind je een telefoon in een restaurant, trein, op openbare toilet of noem maar op.

Eigenaar helemaal in paniek omdat zijn of haar hele leven in de telefoon staat maar ook je QR Code en andere bankzaken.

Teruggeven aan de eigenaar is voor de vinder een probleem als deze niet weet van wie de telefoon is en/of nergens in kan vanwege de vergrendeling. Dat is veilig maar onhandig voor de (eerlijke) vinder welke de telefoon terug wil geven aan de eigenaar.

Wees slim zet (indien mogelijk) op uw begin scherm een 2e telefoon nummer wie men kan bellen indien de telefoon verloren is. (Niet het nummer van de verloren telefoon)

Lukt bovenstaande niet. De meeste telefoons zitten in een hoesje. Als u achter op de telefoon en briefje plakt met daarop “indien gevonden bel ……..” Bijvoorbeeld het telefoon nummer van uw vrouw, man, kind, goede vriend, vriendin. Zodat de vinder de telefoon kan terug geven. De persoon welke gebeld wordt weet direct van wie de telefoon is.

Dit voorkomt stress en bij sommige een totale hart verzakking. Het is maar een TIP maar wel voor uw eigen bestwil.